BLOG BEJEGYZÉSEK

...ennyi az egész. Az ilyen és ehhez hasonló TTTP- (Talált Tárgyak, Textil és Papír) technikával készült dombormű, ami ebben az esetben egy használati tárgy, (vattakorong tartó) könnyen elkészíthető a megfelelő újrahasznosítható alapanyagokból a TTTP- textilszobrász workshopokon a Design Artremix szervezésében.

A Mixed Media, mint az elnevezéséből is tükröződik, többféle tárgy egy felületen való alkalmazását jelenti. Különböző festékek, ragasztók, készített és talált tárgyak gondos összeválogatása és elrendezése adja meg azt a vizuális élményt, mely más művészeti ágban nem érhető tetten.

Ehhez a szoborhoz egy kicsi csellót kellett készítenem. Egy ilyen bonyolultnak tűnő tárgy elkészítése alapos megfigyelést, nagyfokú türelmet és pontos munkát kíván. A cselló testét először megterveztem, lerajzoltam majd több réteg karton egymásra helyezésével adtam meg a megfelelő vastagságot. A részletek hurkapálca, karton, dekorgumi ás fonal...

Higgy magadban, és bízz bennem, hogy ilyen, és még ezeknél is szebb szobrot fogsz készíteni a TTTP- Textilszobrász Szoborkészítő workshopon!